Προφίλ

Προφίλ

stelexoi

 

Τα γραφεία Athenswork στην πολυετή επιτυχημένη παρουσία τους στην αγορά εργασίας κατέχουν ηγετική θέση στον κλάδο, τόσο για την ποιότητα των υπηρεσιών τους, όσο και για την συνέπεια που έχουν στα χρόνια της λειτουργίας τους.

Διαθέτουν σύγχρονη οργάνωση, επιστημονική στελέχωση και είναι σε θέση να καλύπτουν όλες τις ανάγκες εργοδοτών και εργαζομένων.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη μεθοδολογία, αξιολογούν και δημιουργούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιλογή προσωπικού.

Η επιβράβευση και εμπιστοσύνη των πελατών μας αποτελεί το ακαταμάχητο διαπιστευτήριο για μια ειλικρινή, αξιοπρεπή και αποδοτική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών (Ι.Γ.Σ.Ε.- Εργοδότη- Εργαζόμενο).

 

 

Στόχος

Ο στόχος των γραφείων μας είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών μέσω της συνεχούς βελτίωσης και ενημέρωσης των στελεχών μας με καινούργιες μεθόδους και διαδικασίες αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού.

Η φιλοσοφία μας είναι ο κατάλληλος εργαζόμενος στην κατάλληλη θέση, έτσι ώστε να αποτελούν τον κεντρικό πυλώνα ανάπτυξης και προστιθέμενης αξίας για τους εργοδότες.

Η βασική επιδίωξη μας είναι η μακροχρόνια συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.